Leuke dingen om te doen tijdens de zomermaanden

0
433
Kamado BBQ

Het is nu ontzettend lekker weer, en dat brengt veel mogelijkheden met zich mee. Het is natuurlijk zonde om dit heerlijke weer voorbij te laten schieten. Het is bijna een verplichting om lekker te genieten van het lekkere zonnetje. En ik heb dit persoonlijk ook zeker gedaan. Maar met nog een hoop lekkere dagen in het verschiet heb ik nog een paar dingen gepland. Ik zal eerlijk zijn, heel avontuurlijk gaat het niet worden. Ik ben meer een rustige genieter, en daar is dit blog ook voor gemaakt. Voor mijn mede laag ritmische genieters. Al dat drukke gedoe levert mij teveel stress op!

Lekker het water op gaan

Een van mijn persoonlijke favorieten, is met de boot het water op gaan. Heerlijk genieten van het kabbelende water en de warme zon. Een lekker koud biertje erbij en dan kan ik mezelf wel vermaken voor een hele dag. En als het dan te warm wordt kan je meteen lekker verfrissing zoeken in het koele water. Het is ook perfect voor zowel ontsnappen van de kinderen, als een leuk familieuitje. En als je dan blijft liggen tot het einde van de avond, kan je nog een prachtige zonsondergang mee krijgen. Nou zullen de meeste van jullie die dit lezen denken, maar ik heb helemaal geen boot. Maar dat is helemaal geen probleem! Het is heel makkelijk en helemaal niet duur om bij de dichtstbijzijnde plas een bootje te huren. Zo kan je alsnog het water op, zonder het gedoe van het kopen en onderhouden van een boot. 

Barbecueën met het hele gezin

Spreekt eigenlijk voor zich, maar het is gewoon lekker om te doen op die warme zomeravonden. Het brengt ontzettend veel sfeer met zich mee. Het grillen van het vlees, iedereen aan tafel lekker aan het kletsen. En dan stuk voor stuk komen de lekkere lappen vlees op tafel. Iedereen kan genieten, het koken is leuk, en het is gewoon een sfeermaker. Je kan er de hele avond mee vullen, en uiteindelijk zit ieders maag ook goed vol. Je kan er echt een leuk ding van maken voor het hele gezin. En als je nou een keer wat nieuws wil proberen met het barbecueën heb ik iets leuks. Met een kamado BBQ kan je het vlees bereiden in een oven van klei. Zo kan je heerlijk slow cooken, en ook pizza’s kan je er heerlijk in maken! Perfect voor een mooie zomeravond met de familie.