Op vakantie naar de westkust van Kroatië

0
1270

Als je naar een bijzondere plek in Kroatië op vakantie wilt, dan zou je een reis kunnen boeken naar Rovinj. Rovinj is een zeer kleurrijke stad aan de kust. Wanneer je door de stad loopt kom je door allerlei verschillende kleurrijke straatjes. Het is een zeer karakteristieke stad die met zijn heuvelachtige straatjes, sierlijke keitjes en kleurrijke woningen, puur vakantie uitstraalt. Rovinj heeft een stadsdeel dat als schiereiland gebouwd is. Alles bij elkaar maakt dit een zeer bijzondere plek. Dichtbij Rovinj ligt Pula, een plek die zeker ook het bezoeken waard is. Bezoek in Pula de Arena, de bijzondere kustlijn en gezellige beach bars. Je zou ervoor kunnen kiezen om in Pula Kroatië een vakantiehuis te huren, of je kunt een luxe vakantiehuis Rovinj met zwembad huren en ervoor kiezen om een dagtripje naar Pula te maken.

Vakantiehuis in Rovinj met zwembad boeken

Een vakantiehuis in Rovinj met zwembad boeken staat garant voor een ontspannende vakantie. De kustplaats Rovinj is één van de meest kleurrijke steden van Kroatië, zo niet de meest kleurrijke stad. Een deel van de stad Rovinj mond uit op een schiereiland. Dit geeft een unieke aanblik als je langs de baaien van Rovinj loopt. Zowel de stad als de eilanden om de stad heen zijn prachtig. De stad zelf bestaat uit verschillende kleine straatjes met aan weerszijden kleurrijke en mooie woningen. Het lopen door de stad is al een bezienswaardigheid op zich. Als je helemaal wilt genieten dan kun je een vakantiehuis in Rovinj met zwembad boeken. Zo kun je overdag heerlijk de stad in en aan het einde van de dag ontspannen in je vakantiehuis.

In Pula Kroatië een vakantiehuis huren

In Pula Kroatië een vakantiehuis huren is een aanrader. Pula is een plaats in het westen van Kroatië. Het is een leuke stad aan de kust. In Pula zijn verschillende strandjes te vinden waar je heerlijk kunt zitten. Verschillende baaien zijn bedekt met bomen waardoor je in de schaduw kunt genieten van de azuurblauwe zee. Langs de stad zijn verschillende baaien te vinden waar je heerlijk kunt duiken, snorkelen en in grotten kunt zwemmen. Het bijzondere hiervan is dat je daar ook goed kunt cliffjumpen. Het stadje Pula zelf is ook zeker het bezichtigen waard. Je vindt hier leuke restaurantjes en cafés. Niet geheel onbelangrijk is dat het een zeer historische plaats is waar je bijzondere bezienswaardigheden hebt, zoals een Arena en andere historische herkenningspunten. Huur dus in Pula, Kroatië, een vakantiehuis, en het genieten kan beginnen.