Bij Redken zal je de perfecte haarproducten vinden

0
305
Redken

Twee in één shampoo en conditioner? Dat klinkt nooit goed als je iemand bent die een beetje om z’n haar geeft. Iedereen heeft ander haar, en het gaat dus ook nooit lukken om de twee in één te gooien terwijl het niet eens specificeert voor welk haartype het is. Misschien heb je wel heel pluizig haar, of heel vet, misschien heb je wel veel moeite met doorkammen, of is je haar heel dik of heel dun. Alle haartypes hebben een ander soort verzorging nodig, en Redken kan je daarmee helpen. Zonder een of ander twee in één flesje.

Vind jouw haartype

Om te weten wat voor verzorging jouw haar nodig hebt moet je dus eerst weten wat voor soort haar jij hebt. Misschien kun je het zelf wel bepalen, misschien vraag je het even aan je kapper, of neem je een van die tests online waarbij je een paar vragen invult over je haar en dan het resultaat krijgt. Hoe dan ook, het is handig om dit te weten voordat je een product koopt. Anders weet je dus niet waar je naar op zoek bent. Dan kan je de beste merken kopen, maar dat zal niks aanhalen als het niet klopt met je haartype. Dus zorg dat je daar zeker van bent.
Redken

Neem een kijkje in het assortiment

Er zijn natuurlijk verschillende geuren van alle soorten zeep. Dus je wilt wel een beetje een geur die jij lekker vindt. Je shampoo kan nog zo goed zijn, maar dat betekent niets als je het niet lekker vindt ruiken. Dus voordat je iets bestelt van Redken moet je eerst even een kijkje nemen of jouw geur er wel bij zit. Misschien hou je van iets fris, of misschien wat meer aromatisch, ook dit verschilt per persoon. En is dus nog een reden om nee te zeggen tegen twee in één shampoo.

En dan bestellen bij Redken

En als jij dan van alles zeker bent, je haartype, de geur, en dus welk product jij gekozen hebt. Dan kun jij het ook gaan bestellen bij Redken. Je hebt even goed gekeken wat jij nodig hebt, en dan heb je dus ook wat. Want je hoeft maar een keer uit te zoeken wat voor haartype jij hebt, en als je het dan eenmaal weet dan weet je dus ook gelijk naar wat voor soort shampoo en conditioner jij op zoek moet gaan. Het hoeft heus niet lastig te zijn.