Jurken voor een maatje meer

0
1088
grote maten dameskleding

We hebben allemaal een lichaam dat uniek is. Toch worden consumenten vanuit de media voortdurend gewezen op een ideaalbeeld van hoe een lichaam eruit zou moeten zijn. Wanneer je als vrouw een maatje meer hebt, dan is daar niet vanzelfsprekend iets mis mee. Voor veel vrouwen betekent het helaas toch vaak dat zij zichzelf niet durven te laten zien. 

Een tekort aan grote maten? 

Wanneer je door de winkelstraten van een gemiddeld stadscentrum loopt zul je daarbij niet veel grote maten dameskleding aantreffen. Terwijl je zou zeggen dat er voor iedere consument wat zou moeten zijn. Er zijn gelegenheden waarop je er met je outfit op je best wilt uitzien. Wanneer je bijvoorbeeld een date hebt, een belangrijke meeting of een evenement. Steeds meer kledingmerken proberen aan die vraag te voldoen, maar vaak kun je toch beter online op zoek gaan. Wij gingen daarom op zoek naar de perfecte jurk online wanneer je een grotere maat nodig hebt.

Meer dan een kledingmaat

Chrissize is zo’n winkel waar je als vollere vrouw terecht kan voor grote maten dameskleding. Een jong bedrijf van Nederlandse bodem. Ooit begonnen met dezelfde zoektocht naar een perfecte plussize jurk. De advertering van de website is dan ook dat een vollere vrouw zich ook zeker goed moet kunnen voelen in haar kleding. Daarom zijn de kledingstukken van dit merk ook specifiek ontworpen om de meeste comfort te geven. Dit door gebruik te maken van stoffen als crêpe, dolce en micorfiber. Deze zijn elegant en zeer comfortabel. 

Ze bieden jurken die het vrouwelijke silhouet het beste doen uitkomen met een maatje meer. De jurken van Chrissize hebben een aangesloten a-lijn. Door de nadruk te leggen op de taille oogt het silhouet van een lichaam mooier. Ook de stoffen zijn wel degelijk van belang. Het gebruik van kreukvrije en stretch stoffen maakt dat de kleding beter oogt. Zo voel jij je ook meteen beter in wat je draagt. De jurken hebben verschillende halslijnen, maar zijn niet te ver uitgesneden voor een flatteus uiterlijk. Doordat de jurken beschikbaar zijn in zowel effen kleuren als rustige patronen, zijn de ontwerpen te dragen bij elke gelegenheid. 

Passen op een leuke manier

De webwinkel organiseert pasevents bij winkels of zelfs bij je thuis. Ben je nog op zoek naar die ideale jurk? Je kan er ook een hele leuke avond van maken met een aantal vriendinnen. De pasevents kunnen worden gehouden met vier tot maximaal zes vriendinnen.  Pas met zijn allen jurken onder het genot van een drankje. Zo is de druk er vanaf en kun je op je gemak kijken wat jou nou echt goed staat. 

Op die manier geeft kleding je weer een boost in je zelfvertrouwen. Een maatje meer betekent niet dat je er niet fantastisch uit hoeft te zien!