Jurken voor een maatje meer

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

Laatste berichten

Wel of geen tandartsverzekering

Heel veel Nederlanders hebben een tandartsverzekering afgesloten. Voor kinderen en jongeren onder de 18 jaar zit de aanvullende tandartsverzekering in het basispakket meegenomen. Wanneer...

Welke elektrische fiets past bij mij?

U kent het wel: je bent lekker aan het fietsen door de weilanden met je familie of een groep vrienden of vriendinnen. Iedereen heeft...

3 tips voor het organiseren op werk

Nu de kantoren minder vol bezet zijn en de magazijns vol staan of overuren draaien, kom je misschien wel tot de ontdekking dat het...

Handige ideeën voor de volgende vakantie

Als je een vakantie had geboekt voor het voorjaar, dan ben je een van de velen die helaas alles heeft moeten annuleren. Zelf zit...

Nederland in quarantaine? Koop een game pc

Nu we in Nederland massaal thuis moeten blijven zit er niets anders op dan proberen jezelf zo goed mogelijk te vermaken. Veel jonge mensen...

We hebben allemaal een lichaam dat uniek is. Toch worden consumenten vanuit de media voortdurend gewezen op een ideaalbeeld van hoe een lichaam eruit zou moeten zijn. Wanneer je als vrouw een maatje meer hebt, dan is daar niet vanzelfsprekend iets mis mee. Voor veel vrouwen betekent het helaas toch vaak dat zij zichzelf niet durven te laten zien. 

Een tekort aan grote maten? 

Wanneer je door de winkelstraten van een gemiddeld stadscentrum loopt zul je daarbij niet veel grote maten dameskleding aantreffen. Terwijl je zou zeggen dat er voor iedere consument wat zou moeten zijn. Er zijn gelegenheden waarop je er met je outfit op je best wilt uitzien. Wanneer je bijvoorbeeld een date hebt, een belangrijke meeting of een evenement. Steeds meer kledingmerken proberen aan die vraag te voldoen, maar vaak kun je toch beter online op zoek gaan. Wij gingen daarom op zoek naar de perfecte jurk online wanneer je een grotere maat nodig hebt.

Meer dan een kledingmaat

Chrissize is zo’n winkel waar je als vollere vrouw terecht kan voor grote maten dameskleding. Een jong bedrijf van Nederlandse bodem. Ooit begonnen met dezelfde zoektocht naar een perfecte plussize jurk. De advertering van de website is dan ook dat een vollere vrouw zich ook zeker goed moet kunnen voelen in haar kleding. Daarom zijn de kledingstukken van dit merk ook specifiek ontworpen om de meeste comfort te geven. Dit door gebruik te maken van stoffen als crêpe, dolce en micorfiber. Deze zijn elegant en zeer comfortabel. 

Ze bieden jurken die het vrouwelijke silhouet het beste doen uitkomen met een maatje meer. De jurken van Chrissize hebben een aangesloten a-lijn. Door de nadruk te leggen op de taille oogt het silhouet van een lichaam mooier. Ook de stoffen zijn wel degelijk van belang. Het gebruik van kreukvrije en stretch stoffen maakt dat de kleding beter oogt. Zo voel jij je ook meteen beter in wat je draagt. De jurken hebben verschillende halslijnen, maar zijn niet te ver uitgesneden voor een flatteus uiterlijk. Doordat de jurken beschikbaar zijn in zowel effen kleuren als rustige patronen, zijn de ontwerpen te dragen bij elke gelegenheid. 

Passen op een leuke manier

De webwinkel organiseert pasevents bij winkels of zelfs bij je thuis. Ben je nog op zoek naar die ideale jurk? Je kan er ook een hele leuke avond van maken met een aantal vriendinnen. De pasevents kunnen worden gehouden met vier tot maximaal zes vriendinnen.  Pas met zijn allen jurken onder het genot van een drankje. Zo is de druk er vanaf en kun je op je gemak kijken wat jou nou echt goed staat. 

Op die manier geeft kleding je weer een boost in je zelfvertrouwen. Een maatje meer betekent niet dat je er niet fantastisch uit hoeft te zien! 

Gerelateerd

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram