Goedkoop pakket versturen regel je zelf

0
407
Goedkoop pakket versturen

Soms moet je gewoon een pakket versturen. Omdat je online iets verkocht hebt bijvoorbeeld. Het zou dan jammer zijn als je de hoofdprijs moet betalen en daarmee je winst in rook ziet opgaan. Dat moet dus anders. Goedkoop pakket versturen regel je gemakkelijk zelf. Online en in maar een paar klikken. Hoe handig is dat? Je kunt zelfs aangeven of je met enige regelmaat een pakketje wilt versturen of dat dit een uitzondering is. Een goedkoop pakket versturen houdt echter niet in dat je minder kwaliteit krijgt voor je geld.
Goedkoop pakket versturen

Goedkoop pakket versturen zonder de deur uit te hoeven!

Want dát is wat we eigenlijk willen. Een pakket versturen zonder daarvoor in de rij te hoeven staan bij het servicepunt. Toch? Gewoon online een afspraak maken en dat er dan ook daadwerkelijk een chauffeur is die het pakket komt halen. Het klinkt nogal decadent, maar het is toch echt waar. Wanneer je je voor de service hebt aangemeld, krijg je een etiket in de mail. Dit hoef je alleen maar te printen en te plakken. Daarna komt de chauffeur, op de afgesproken tijd, op de afgesproken locatie, jouw pakket halen. Als je daar niet blij van wordt, dan weet ik het ook niet meer.

Heb je een webshop of verstuur je gewoon veel pakketten?

Dan kun je een bulkzending maken óf regelmatig plannen. Ook voor het verzenden van complete pallets kun je hier terecht. En het mooiste: het hoeft niet eens vanaf je huisadres. Staan de spullen die jij wilt versturen in een loods (omdat daar de voorraad voor je webshop staat)? Dan komt de chauffeur gewoon naar die loods toe. Lukt het je niet om zelf het pakket af te geven? Dan mag de conciërge van de loods dat ook doen. Of de buurman. Net wat voor jou het handigst is. Want daar gaat het om. Het kost je al veel tijd om alle pakketten te verkopen en in te pakken, dan is het wel fijn als de verzending je weinig tot geen tijd kost.

Verstuur je af en toe eens een cadeau?

Goedkoop pakket versturen is ook zeker geschikt voor incidenteel gebruik. Je kunt dus het cadeau voor je tante ook gewoon afgeven bij de chauffeur. Jij zorgt alleen dat het pakket goed (en feestelijk?) is ingepakt en dat het etiket er goed opgeplakt zit. De chauffeur doet de rest. Je kunt zelfs kiezen van welke vervoerder jij gebruik wilt maken.