De lekkerste warme chocolademelk voor onderweg

0
1041
chocolade lepel

We zitten natuurlijk nog heerlijk te genieten van het Nederlandse zonnetje, maar we weten allemaal dat de winter er weer aan komt. De eerste weken van het nieuwe studiejaar staan alweer in het teken van herfst, dus regen. Ja, winter is coming. Wij willen jullie daar natuurlijk zo goed mogelijk op voorbereiden. Daarom hebben we in deze blog een korte maar vrij krachtige instructie voor hoe jij deze dagen gaat doorkomen. 

Eigenlijk hebben we het al verraden in de titel van deze blog. Maar wij zijn helemaal weg van zelfgemaakte hot chocolate voor onderweg. Geen veel te dure koffie’s meer wanneer je naar je werk of school gaat, maar gewoon een heerlijk zelfgemaakt verwenmoment. Hoe? Met een heuze Hotchocspoon

De chocolade lepel

De chocolade lepel is een brok chocolade aan een houten lepel. Ze zijn natuurlijk niet geheel onbekend, maar de Chocolate Company heeft het assortiment van de chocolade lepel dusdanig uitgebreid dat deze nu echt zegen viert. In 2004 begon deze organisatie met hun missie om de perfecte éénpersoons kop te creëren. Inmiddels zijn er ruim 60 soorten smaken te kopen en daar zit natuurlijk altijd de perfecte warme chocolademelk tussen. 

Het smaak assortiment 

Naast de traditionele chocolademelk heb je in het assortiment ook Salty Caramel, Cookie Dough of Brownie, maar ook hele unieke combinaties zoals Ginger Lemongrass. Er is ook een vegan en glutenvrije optie te bestellen! Daarbij worden de chocolade lepel opgefleurd met een heerlijke koekje of een geharde amaretto siroop. Een ding staat in ieder geval voorop bij alle lepels: je krijgt kwaliteitschocolade in de warme kop chocolademelk.

Ideaal voor onderweg

Wat deze chocolade lepels nou zo fijn maakt, is dat je zo overal mee naartoe kan nemen en makkelijk kan omtoveren tot een warme drank. Je hebt ongeveer 200 ml warme melk nodig. Dit kun je ook vaak bestellen bij winkels onderweg. Soms heb je de mogelijkheid om melk te verwarmen op je werk of op school. Het kunnen ook plantaardige soorten melk zijn zoals amandel- of sojamelk. Vervolgens roer je de lepel door je verwarmde melk en je bent voorzien van een heerlijke warme drank. Goed voor je interne verwarming en zeker goed voor je gemoedstoestand!

De chocolade lepels zijn te koop bij de Chocolate Company en gemakkelijk online te bestellen. Wanneer je dit voor twee uur in de middag doet, heb je ze de volgende dag al in huis. Een leuk cadeau voor jou en zeker ook voor de mensen om je heen! Weet jij al welke smaak jij zou willen proberen?