gek op brood

0
365

Een vriendin uit de vriendengroep gaat op zichzelf. Na een lange studie heeft zij een goede baan gevonden en een appartement om de hoek van haar nieuwe werk. We zijn erg blij voor haar. In de afgelopen jaren heeft zij al veel spullen verzameld voor haar uitzet dus het was voor ons erg lastig om een origineel cadeau te bedenken.

 

 

Ze is dol op koken

Het voordeel is dat ze dol is op koken. Eerst hadden we bedacht om een uitgebreid kook boek te kopen maar het bleek dat ze al meerdere verhuisdozen vol had met kookboeken. De kans dat we dan een kookboek kopen die zij nog niet heeft is dan wel klein. In de kookwinkels hebben ze overigens de gekste dingen dus we zullen vast wel iets vinden wat ze nog niet zou hebben. We besloten met het clubje dan maar in de winkel te gaan kijken, we keken ons ogen uit. Ik had een servies set gevonden speciaal voor tapas en een andere vriendin vond een te gekke broodrooster. We weten dat ze gek is op brood. Als we uiteten gaan, bestelt ze standaard brood en ze heeft het liefst als voor, hoofd en na gerecht brood. De broodrooster was dus een heel goed cadeau voor haar, hadden we bedacht.

 

 

Wel heel erg veel keuze in broodroosters

De broodrooster die mijn vriendin had gevonden was erg strak en modern, dat is niet de stijl van haar. Ze houdt van retro en te gekke kleurtjes. Verderop in de winkel stonden meerdere retro broodroosters uitgestald. Van lichtblauw tot goud. De keuze was echt absurd groot. De prijzen? Ja die waren minder. We zijn met een clubje van 4 dus dan hebben we wel een leuk bedrag maar dit sloeg echt helemaal nergens op. Mijn vriendin pakte haar telefoon en ging eens online kijken. En wat denk je? Precies dezelfde broodrooster kon je online kopen maar dan zo’n 40 euro goedkoper! We bedankte de winkelmedewerker van de kookwinkel en zijn op een terras gaan zitten om de broodrooster die we in gedachte hadden online te bestellen. De verzendkosten kwamen er nog wel bij maar voor alsnog wat hij stukken goedkoper dan in de kookwinkel. Het pakket zou bij mij bezorgd worden want ik was de volgende dag thuis. Gelukkig is dit ook keurig verlopen. Ik heb de doos nog stiekem open gemaakt om te kijken of het de juiste kleur is en vervolgens heb ik het pakket versierd met cadeaupapier. Morgen gaan we het cadeau geven.