Een gezelliger huis als vrijgezel

0
1062

Ik weet nog heel goed dat ik een paar weken naar Korea ging om mijn broer te bezoeken. Mijn broer had besloten om een half jaar in Korea te gaan studeren en was langer gebleven voor een stage en omdat hij zijn vriendin daar ontmoet had. We hadden elkaar dus al bijna een jaar niet gezien en ik wilde hem graag bezoeken. Daarom besloot ik twee weken naar Korea te gaan en we zouden ook samen een paar dagen naar Japan gaan. Toen ik voor het eerst de kamer van mijn broer zag was ik verrast. Hij had het nou niet bepaald gezellig ingericht. Nu had ik dat wel enigszins verwacht aangezien mijn broer niet heel veel waarde hecht aan het inrichten van zijn kamer, maar aangezien hij nu een vriendin heeft had ik wel iets meer een vrouwelijke touch verwacht.

Uiteindelijk ging hij wel dingen doen om zijn kamer gezelliger te maken op aanraden van zijn vriendin. Maar het deed mij denken aan het feit dat mannen als het op hunzelf aankomt nog weleens niet hun best doen op hun inrichting. Ik bespreek in dit artikel een aantal tips voor mannen om hun huis gezelliger in te richten als ze vrijgezel zijn. Wel zo fijn wanneer ze een nieuwe liefde over de vloer brengen.

Led lichten

Een kamer kan heel makkelijk een stuk knusser en gezelliger gemaakt worden met het juiste licht. Mijn broer had ontzettend fel led licht in zijn kamer wat het er niet bepaald gezelliger op maakte. Door te investeren in LED Downlight kun je zacht en romantisch licht in je kamer krijgen. Ook als rommelig is of als er nodig gestofzuigd moet worden maakt Led licht je kamer gezelliger.

Een schone badkamer

Dit is misschien wel het belangrijkste aspect van elk appartement en zowel voor de persoonlijke hygiëne als voor wanneer je gasten over de vloer hebt belangrijk. Ik raad elke man aan, zeker de mannen die niet al te best kunnen richten wanneer ze staand plassen, om goed en vaak hun toilet en badkamer schoon te maken. Dit kan een groot verschil maken.

Planten en kunst

Over het algemeen hebben mannen allen de essentiële dingen in hun appartement, ze snappen vaak niet waarom vrouwen freubels, planten en kunst aan de muur zo belangrijk vinden. Totdat ze in de kamer van een nieuwe vriendin stappen en zich realiseren hoe knus dit wel niet is. Een mooie kamerplant kan het appartement een stuk levendiger maken. Daarnaast brengt het ook zuurstof in een doffe kamer.