Dé zomer musthaves voor mannen

0
430

Daar is weer een blog! We zitten midden in de zomer. De perfecte tijd voor deze blog. Want wat heb je als man nu echt nodig in deze tijd? In deze blog wil ik het hebben over de ideale zomerkleding voor mannen. Van representatief en geschikt voor de werkvloer tot lekker losjes en perfect voor een luie zondag. Ik pak het per categorie aan. Heus niet alles zal aan bod komen, daar bestaat nu eenmaal te veel kleding voor. Maar de meest populaire kleding categorieën voor mannen zal ik even noemen. Lees je mee?

Korte broek en zwembroek

Een veel besproken onderwerp in de zomer is altijd de korte broek voor mannen. Is een bermuda heren toepasselijk voor op de werkvloer? Het is belangrijk dat je dit checkt bij je werkgever. De één vindt het geen probleem terwijl de ander het niet vindt kunnen. Vaak is een nette korte broek tot op de knie, in een soort kort chino model wel toepasselijk en wordt daar niet zo moeilijk over gedaan. Natuurlijk moet je daar geen badslippers onder dragen, dan wordt het wel meteen weer een camping look maar we komen zo bij schoeisel. En als het werk erop zit dan mag een leuke zwembroek natuurlijk niet missen. Een duik nemen na een lange werkdag is de perfecte manier van ontspannen in de zomermaanden.

Blouse en shirt

Voor de zomer zijn er verschillende opties voor mannen wat betreft tops. Mouwloze tops, T-shirts en blousejes. Het is handig om van al deze opties iets in huis te hebben. Voor op je werk is een losse blouse erg lekker en, afhankelijk van het precieze model en eventuele opdruk, ook heel geschikt en representatief. In de vrije tijd of op je werk, als dat mag van je werkgever, is een T-shirt ook een goede optie. En op de hele warme dagen trek je lekker een mouwloze top aan. Goed, niet op de werkvloer maar na die duik in het zwembad is het wel erg lekker om een los ding aan te kunnen doen wat niet heel warm is.

Slippers en instappers

Naast deze logische items zijn er nog twee soorten schoenen die je in je kast moet hebben, slippers en losse instappers. Slippers zijn op iedere warme dag lekker, op het strand, bij het zwembad en rondom het huis. Voor een dagje in de stad zijn instappers beter, luchtig maar niet helemaal ingepakt.

Ga voorbereid de zomer tegemoet!