Carsharing Amsterdam kan met en zonder auto abonnement

0
611

Woon je in Amsterdam? Dan weet je wat voor drama het kan zijn om met de auto de stad door te moeten. Fietsers komen van alle kanten en net als je denkt dat de weg vrij is, komt er een tram de hoek om. En dan heb ik het nog niet eens over het parkeren in de stad. Als je al een parkeerplek hebt gevonden, dan ben je direct een kapitaal kwijt aan de parkeerkosten. Een dagje Amsterdam doe je dan ook liever met het openbaar vervoer. Of je huurt een fiets. Maar wat nu als je in de stad woont en je hebt af en toe een auto nodig? Dan kun je gebruik maken van carsharing Amsterdam. Met carsharing Amsterdam van Greenwheels staat er altijd een auto bij jou in de buurt. Het is een kwestie van de Greenwheels-app downloaden en gaan!

Carsharing Amsterdam: in welke wijk je ook woont, altijd een auto tot je beschikking

In heel Amsterdam staan meer dan 730 Greenwheels-deelauto's. De kans is dus heel groot dat er ook een bij jou in de straat staat. Je kunt deze auto reserveren via de app en dan naar je zakelijke afspraak buiten de stad of voor een dagje naar het strand gaan. De app werkt heel gemakkelijk en is heel overzichtelijk. En, dat is helemaal fijn om te weten, alles is bij de prijs van carsharing Amsterdam inbegrepen.

Wil je regelmatig gebruik maken van deze dienst?

Dan kan het een idee zijn om een auto abonnement af te sluiten bij Greenwheels. Al voor € 10,00 per maand krijg je een flinke korting op het uur- en kilometertarief. Dat kan echt een groot verschil maken. Gebruik je de deelauto heel regelmatig? Sluit dan een groot auto abonnement af voor € 25,00 per maand. Je zult versteld staan van hoe snel je die € 25,00 hebt terugverdiend door de korting die je krijgt. En, welk auto abonnement je ook neemt, alles is altijd inbegepen.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Je hoeft, om gebruik te kunnen maken van carsharing Amsterdam, geen abonnement af te sluiten. Je kunt op ieder gewenst moment een auto reserveren en gaan rijden. Het enige is dat het uur- en kilometertarief dan wat hoger is. Maar alles is nog steeds inbegrepen. Denk dan aan verzekeringen, onderhoud, wegenbelasting, een vaste parkeerplek enzovoort. Je hoeft je geen zorgen te maken over wat dan ook. Je stapt in en zet de auto weer terug op de eigen plek. Dat is alles!