American Tourister, wie kent dit koffermerk niet?

0
469
American Tourister

American Tourister is een wereldwijd bekend koffermerk, zelfs het tweede grootste bagagemerk. American Tourister vind je in maar liefst negentig landen. In 1933 kwam Sol Koffler op het idee om een kofferfabriek op te richten in Rhode Island. Toen men steeds meer ging vliegen en er meer vraag kwam naar koffers die in het vliegtuig pasten, kwam American Tourister met een lichte koffer op de markt. Dit gebeurde in 1945. Twintig jaar later was de eerste voorgevormde stevige koffer een feit. De koffers werden getest door stewardessen en op deze wijze gekeurd. In 1993 werd het bedrijf overgenomen door een ander groot koffermerk en daardoor zijn deze twee grote merken met elkaar verbonden.
American Tourister

Wat is het assortiment van dit merk?

Bij American Tourister kan je onder andere betrouwbare stevige koffers krijgen. Je kan daarbij kiezen uit harde koffers, zachte koffers en je kunt ook kiezen voor koffersets. Een kofferset bestaat uit twee of meerde koffers die exact hetzelfde zijn, maar dan in een verschillend formaat. Dit kan ontzettend handig zijn voor als je vaak onderweg bent. Wanneer je een weekendje naar Barcelona gaat dan wil je niet gelijk een hele grote koffer mee hoeven nemen. Ga je een maand naar Tokio, dan heb je aan een klein koffertje waarschijnlijk niet genoeg. Ook kan het handig zijn als je met het gezin op pad gaat. Daarnaast zijn er koffers ontworpen die perfect dienen als handbagage. Naast koffers en handbagage produceert dit merk ook rugzakken en tassen. Je kan daarbij kiezen uit reistassen, laptoprugzakken of businesstassen. Het is maar net wat je nodig hebt. Ook voor kinderen zijn er leuke tassen te vinden in het assortiment. Verschillende thema’s komen aan bod waardoor er voor kinderen ook een ruime keuze is.

American Tourister betrouwbaar

American Tourister is een merk wat al jarenlang met succes koffers, tassen en rugzakken verkoopt. Door klanten wordt American Tourister te allen tijde aanbevolen. Het is dan ook zeker geen slecht idee om op de website rond te kijken of je iets ziet wat je bevalt. Door de ruime keuze in het assortiment is er voor ieder wat wils. Aan de kwaliteit van het materiaal hoef je niet te twijfelen. Door jarenlange ervaring weten de experts precies wat ze doen en zorgen ze dat de koffers extra stevig zijn zodat ze lang mee kunnen gaan. Onbezorgd op vakantie betekent ook een fijne koffer voor onderweg. Bij American Tourister kan je erop vertrouwen dat dit wel goed zit.